Oportunities

👉 HAI cu NOI să încerci ceva nou într-o ALTFEL de VACANȚĂ!


7 nopți cu un SUPERB VELIER (yacht cu pânze)!

⛵ PERIOADA 👉 oricand de SAMBATA pana SAMBATA

⛵ ECHIPAJ 👉 6 sau 8 persoane (3 sau 4 cabine duble)

⛵ De la 390 euro / persoana / 7 nopti 

LOCURI LIMITATE!


👇👇👇 DETALII MAI JOS👇👇👇

ATENTIE! INTERZIS STUDENTILOR…

Care nu au promovat examenul de licenta.

Pentru ceilalti… anuntul e valabil. Acum, esti domnul Doctor, domnul Inginer, domnul Jurist, etc. si nu cred ca vrei sa marchezi momentul cu o vacanta anosta. 

Asa ca, daca la Mamaia e prea scump (ca sa nu zic si altceva) , vorbeste cu parintii sa te sponsorizeze cu o vacanta pe velier. Vei vizita 6 insule in 7 zile.  Ia si gasca cu tine si nu vei regreta.  Poti sa ii iei pe: mama, tata, bunica… Glumesc! Lasa-i acasa!

Asa ca, incepand cu 01.08.2020 in fiecare sambata timp de 7 zile, suntem la dispozitia ta si te asteptam pe velier in Grecia. 

Ca sa te lamuresc, perioadele la alegerea ta sunt : 

01.08-08.08.  / 08.08- 15.08 / 15.08- 22.08 / s.a.m.d.  Exclus Decembrie, Ianuarie si Februarie.

Citește mai multe AICI!

Raise the sails! Greece, here I am!


Daca te-ai saturat de stat in casa si nu ti-ai facut inca planuri de vacanta, dar te mananca talpile ingrozitor, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Iti garantez ca vecinii tai carcotasi si colegii de serviciu, vor lesina de invidie daca vei veni cu noi.


Din 20 iunie, ridicam velele si plecam in vacanta la mare… dar pe mare. Da, ai inteles exact, vacanta pe un velier. Cum, nu stii cum e? Pai iti povestesc eu.


Astazi despre Grecia.


Daca ai citit, articolul de mai jos pe care l-am scris cu ceva timp in urma, ti-ai format deja o impresie, dar acum vin cu detalii concrete.


Pentru iubitorii de mare, soare si plaje, Grecia este un “must have” pe lista destinatiilor de vacanta. Chiar daca ai fost si ti-a placut cazarea intr-un hotel aproape de plaja, sau nu ai fost dar vrei sa mergi, vacanta pe un velier este complet diferita, pentru ca iti ofera toate ingredientele la un loc si… chiar mai mult. Ape turcoaz, plaje cu nisip fin, locatii fascinante in fiecare zi altele. Trebuie sa stii ca Grecia este mai “wild” comparativ cu alte destinatii din Mediterana, adica putem inopta intr-un golf si sa facem un night - party pe o plaja libera, ceea ce alte destinatii chiar nu permit asta. (vezi Spania, Italia, Croatia).


Nu voi insista prea mult, pentru ca pozele fac cat o mie de cuvinte. Dar tot ce va pot spune este ca nu veti regreta, iar costul nu este mai mare decat o cazare intr-un hotel de 3 stele.

CITESTE CONTINUAREA!

O vacanta pe velier, sau cum sa fii diferit! La mare sau pe mare?


Ultimii ani, au indus turistului roman, moda vacantei pe velier. In Grecia, Croatia sau in orice alta parte insorita. Catalogata de unii drept “fitza”, este de fapt o evadare din monotonia unui standard de vacanta statica. Inlaturi cumva riscul de a alege nepotrivit pe baza unor recomandari nefondate, o locatie ce poate te va dezamagi. Pe un velier nu ai acest risc, pentru ca in fiecare zi esti intr-o alta zona, alta insula, alt golf. Alta activitate. Daca in cazul pensiunilor din Romania, includerea expresiei “priveliste deosebita” este un must have in anuntul de promovare, in cazul de fata se subintelege.


Personal, recomand o astfel de vacanta standard de 7 zile, pentru ca dincolo de ineditul situatiei in care vei fi pus sa iti petreci vacanta, am garantia ca parerile de rau nu vor exista. Sigur, nu te astepta la un lux exorbitant pentru ca nu vei avea parte de el. Dar conditiile sunt chiar ok.


Multe site-uri de profil sau chiar influenceri care au petrecut astfel de vacante, pot fi o sursa buna de informare, dar eu merg mai departe, si… vei vedea in continuare si de ce… 

CITESTE CONTINUAREA!

Menu
Menu
social media
contact us
+40752411918
Romania
contact@sailwithme.eu