ATENTIE! INTERZIS STUDENTILOR…


Care nu au promovat examenul de licenta.

Pentru ceilalti… anuntul e valabil. Acum, esti domnul Doctor, domnul Inginer, domnul Jurist, etc. si nu cred ca vrei sa marchezi momentul cu o vacanta anosta. 

Asa ca, daca la Mamaia e prea scump (ca sa nu zic si altceva) , vorbeste cu parintii sa te sponsorizeze cu o vacanta pe velier. Vei vizita 6 insule in 7 zile.  Ia si gasca cu tine si nu vei regreta.  Poti sa ii iei pe: mama, tata, bunica… Glumesc! Lasa-i acasa!

Asa ca, incepand cu 01.08.2020 in fiecare sambata timp de 7 zile, suntem la dispozitia ta si te asteptam pe velier in Grecia. 

Ca sa te lamuresc, perioadele la alegerea ta sunt : 

01.08-08.08.  / 08.08- 15.08 / 15.08- 22.08 / s.a.m.d.  Exclus Decembrie, Ianuarie si Februarie.

Ce facem, cum ne distram?

In functie de grupul tau, avem disponibile veliere cu 3 si 4 cabine duble (6 si respectiv 8 locuri) si te incurajam sa organizezi cel putin un party pe barca zilnic si unul pe o plaja abandonata, noaptea . Daca ai terminat Facultatea de Filozofie sau Istorie, nu te lasam balta. Avem ce sa iti aratam pe insule (ne-am documentat! Sic!).  Dar e vacanta si mai las-o naibii de carte, ca nici nu stii ce te asteapta!

Cat ma costa?

Daca ai fost sudent eminent sau nu, acum realizezi ca nu e nicio diferenta. Tot banii aia ii dai ca si restantierul grupei.  Pretul de persoana porneste de la 390 euro Skipper inclus si nu va depasi 430 euro. Se adauga cheltuieli comune (aprox 40 euro/persoana – apa, energie electrica si motorina si costul marinelor) + curatenia finala  170 euro/barca care se imparte la numarul de persoane!

De mancare nu mai vorbesc, ca studentii care au stat la camin sau in gazda, se descurca mai bine decat pot eu povesti. Totusi, ne bagam si la o taverna ieftina, ca nu o fi moarte de om. 

Ce iti oferim

Cel mai important: discretie totala! Nu va deranjam si va lasam sa va faceti de cap!

Mai putin important: aer curat, priveliste deosebita, infinity pool cu apa sarata (doar e toata marea in jurul nostru) si daca suntem norocosi ne vor insoti si delfinii in croaziera noastra intre insule.

Daca doriti:

o tona de poze, filmuletul vacantei tale editat (filmari cu drona, subacvatice, etc) 

Asa ca, raspunde prezent  ca nu vei regreta! Fa-ti un cadou memorabil. Il meriti!


Dacă ți-a plăcut articolul nu uita să îl împărtășești cu prietenii pe rețelele sociale și să ne urmărești pe FACEBOOK / INSTAGRAM / YOUTUBE / TWITTER
Share this page:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *