About me

Born to sail, forced to be lawyer! 

Este greu sa te prezinti, surprinzand in descriere ceea ce este mai important pentru oameni: personalitatea ta! Nu este un CV de angajare, nu este o scrisoare de intentie prin care vrei sa te vinzi, este doar o expresie a personalitatii, greu de exprimat uneori. Cine sunt? Ma gandesc deseori si descopar aspecte surprinzatoare, datorita a ceea ce fac! In fiecare an un alt om, mai evoluat, mai echilibrat, mai responsabil decat cel de anul trecut. Dar in esenta, acelasi visator! Si asta, chiar nu o pot schimba. 

De ce sail with me? Pentru ca e un proiect la care visez de mult timp. Vreau sa va impartasesc pasiunea pentru navigatia cu vele chiar daca nu sunt un Sir Robin Knox Johnson, Jimmy Cornnel sau Jean Luc van der Heede. Si asta pe pasaje lungi in care va puteti descoperi si mai ales, depasi limitele. 

 

Nu-i asa ca uneori ati auzit de la rude sau prieteni expresia: Aaaa, dar tu nu poti sa faci asta! Sau: Ei… dar nu esti tu capabil de asa ceva! Ei bine, asta vom face impreuna: Le dovedim ca s-au inselat!

 

Am pornit la drum intr-un moment greu, cand eram “burn out”.  Intr-o dimineata (pe la ora 3), lucrand in cabinet am avut un moment de luciditate cand m-am intrebat: Si pentru ce? Si de ce fac asta? E normal? Atunci am plecat si am pus lacatul pe cabinet pentru o perioada. 

 

Mi-am redescoperit pasiunea care mocnea in mine de la varsta adolescentei, dar inabusita de regimul politic comunist din perioada liceului de marina pe care l-am urmat. Aceea de a naviga cu vele. Asa ca, am spart pusculita, am cumparat prima mea barca cu vele si am plecat pe mare. 

 

Am fost ofiter secund vreo 10 ani dupa ce am absolvit cei 3 ani de scoala postliceala, pe navele comerciale fluviale si ulterior, conjunctural am devenit avocat. 

 

Sail with me, este o stare de spirit si sper sa va lasati transpusi in ea. Nu veti regreta! Nu sunt un bun profesor, dar cu siguranta va pot contamina cu pasiunea pentru navigatia cu vele. Voi impartasi cu voi tot ceea ce stiu si tot ceea ce cred ca stiu. Si cel mai important lucru, va voi aduce acasa in siguranta!

 

Pentru tot ceea ce v-am povestit ca sunt, SAIL WITH ME!

Menu
Menu
recent post
contact us
+40752411918
Romania
contact@sailwithme.eu