SuperBlog 2020 – editia de toamna


Stateam intr-o seara pe puntea velierului si admiram luna plina ce tocmai se ivea falnica de dupa muntii din Skiathos si deodata imi vine idea sa deschid telefonul sa vad ce mai zice “Le Monde-ul”. Sincer, cam de o saptamana eram rupt de lumea virtuala si incepusem sa ma reobisnuiesc cu aceasta stare fantastica in care esti doar tu cu tine si gandurile care vin si pleaca. 

 

Postarea Almonei de pe facebook, prin care povestea despre competitia SuperBlog, imi sare in ochi si desi stiam ca de la 1 septembrie incep inscrierile, uitasem datorita starii de bine pe care o traiam. Na, acum am o preocupare: sa ma inscriu, sa nu ma inscriu? 

 

Nu sunt un blogger in adevaratul sens al cuvantului (care o fi adevaratul sens, nu stiu nici acum), dar imi place sa le citesc pe ale altora si cumva reusesc sa trasez limita intre realitate si fictiune. Fals jurnalist sau scriitor la mana a doua, as putea tinde sa devin pentru ca astazi totul dar absolut totul, este ingrozitor de superficial, lipsit de substanta si cu un continut discutabil. Sigur, glumesc! Nu as tolera sa devin ceea ce detest.

 

De fapt, SailWithMe.eu era cu ceva timp in urma, doar un domeniu de web cumparat de mine cu intentia clara de a deveni ceva si pandemia asta, l-a transformat in altceva. Nu regret!

 

Competitia, este frumoasa si reuneste persoane cu experienta in domeniul articolelor pe tema data, fapt ce imi creaza un dezavantaj major, dar cumva asta ma impulsioneaza. Chiar si in profesia mea doar un adversar capabil si bine pregatit, ma pune in valoare si ma determina sa imi aduc aminte de ce am vrut candva sa devin avocat. Va asigur ca asta imi creaza o stare de bine, chiar daca solutia finala este sau nu favorabila clientului meu.

 

SuperBlog este doar o competitie de creativitate si persuasiune, Da, teoretic nu esti obligat sa participi la toate etapele, dar stii bine in subconstient ca trebuie sa o faci. Doar ai intrat intr-o competitie, nu?!

 

Asteptari: N-am!

 

Scop: Sa transmit ceva. Daca nu sunt capabil, este vina mea si mi-o asum!

 

De ce? Pentru ca imi place sa fiu in preajma mintilor creative si imi place sa cred ca si eu sunt una dintre ele.

 

Ce urmaresc: Daca va amintiti replica “Noi urmarim, sa nu fim urmariti!” din celebrul film “B.D. la munte si la mare”, in cazul meu nu se aplica. 

 

Asadar, sa inceapa SuperBlog si in situatia in care voi fi admis, de la 1 octombrie ma dezlantui si va bombardez cu articole. Voi mai fi plecat pe mare, dar asta nu e o scuza sa nu fiu parolist cu termenul limita de predare a articolelor, nu-i asa?!


Dacă ți-a plăcut articolul nu uita să îl împărtășești cu prietenii pe rețelele sociale și să ne urmărești pe FACEBOOK / INSTAGRAM / YOUTUBE / TWITTER
Share this page:

One Reply on “SuperBlog 2020 – editia de toamna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *